Felnőtt futball

Hírös-Ép diadal a Műkertvárosban

Sok találatra lehetett számítani a két alakulat korábbi fordulókban lejátszott összecsapásai alapján, és ebben nem is kellett csalódnia a kilátogató szépszámú nézőseregnek. Igaz a 32. percig kellett várni az első gólra, de addig is élvezetes játék folyt a pályán. 2-0-s félidővel fordultak a csapatok, ám a második játékrészben megindult a gólgyártás. Ebből oroszlánrészt vállalt Pelikán István, aki 5 gólig jutott. Csorba és Dunai az előző meccsekhez hasonlóan is a gólvágó cipőjében focizott, hiszen 1-1 találattal járultak hozzá a Hírös-Ép győzelméhez. A vendégcsapat lelkes törekvése a becsületgól megszerzésére volt elegendő a 75. percben. Keresztes élete első nagypályás megmérettetésén a 79. percen megszerezte a kecskeméti gárda 8 találatát, ezzel beállítva a 8-1-es végeredményt. A három pont begyűjtésével a tabella második fokára lépett előre az SC-Hírös-Ép.


Kurucsai Milán értékelése: Nagyon örülök annak, hogy a héten gyakorolt dolgokat a fiúk a mérkőzésen is alkalmazták. Külön szeretném kiemelni Pelikán Istvánt, hiszen 5 góllal járult hozzá a győzelemhez. Gratulálok a fiúknak!


Sc-Hírös-Ép – Dunavecsei SE 8-1 (2-0)
Sc-Hírös-Ép: Csik – Pelikán (Baksa 75.), Hajda Á., Marton, Hajda T. (Sasvári 84.), Dunai, Dos Reis T. Carlos, Török (Keresztes 66.), Torbavecz, Kis (Sárai-Szabó 88.), Csorba (Lakatos 81.)
Vezetőedző: Kurucsai Milán
Dunavecsei SE: Takács – Verbóczki, Sümegi, Varga, Kasza, Kovács, Pletser, Kluka (Faragó 59.), Nagy (Kovács 73.), Csonka, Liptai
Vezetőedző: Krepsz József
gsz: Pelikán (32., 54., 55., 65., 74.,), Csorba (39.), Dunai (64.), Keresztes (79.) ill. Csonka (75.)
sárga lap: - ill. Kovács (38.)


Következő mérkőzését a csapat szeptember 18-án (vasárnap) 16 órai kezdéssel az Ágasegyháza SE vendégeként játssza.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…