Felnőtt futball

Váratlan hazai pontvesztés

Már megszokottá vált, hogy az SC Hírös-Ép gárdája már az első 10 percben gólt vagy gólokat szerez, nem volt ez másképp ezen a mérkőzésen sem, hiszen már a 4. percben Telek révén vezetett a hazai csapat. Csorba duplázott, a 12. és a 38. percben talált a kapuba, melyikből az egyik büntető értékesítéséből került a hálóba. A vendégek Csorba két találata között a 30. percben lőtték első góljukat (3-1). A 41. percben a fülöpszállási támadó, Molnár lövése utat talált Csik kapujába, ezzel kialakította az első félidő végeredményét, 3-2-es kecskeméti vezetéssel vonultak az öltözőbe az együttesek.
A második játékrészben felváltva támadtak a csapatok, ebben az időszakban feltűnő volt a sok technikai hiba mind a kettő fél részéről. A fiatal játékvezetői hármas erélytelen működése kaszinói hangulatot eredményezett a pályán, amelyben a fülöpszállási együttes járt az élen, ebbe még az is belefért, hogy a vendég gárda kispadján dohányozni is lehetett. A Fülöpszállás együttese a Kecskemét hathatós segítségével a 69. percben egyenlíteni tudott (3-3). Gyors választ adott a Kurucsai legénység, Carlos lövése hulló falevélként esett a kapu bal alsó sarkába (4-3). A 87. percben az SC Hírös-Ép védői nem tudták időben elrúgni a tizenhatoson belül pattogó labdát, amely végett ismét döntetlenre alakították az eredményt, amely a hátralevő játékidőben már nem változott (4-4).

SC Hírös-Ép – Fülöpszállási SE 4-4 (3-2)
SC Hírös-Ép: Csik – Horváth, Marton, Hajda Á., Gudmon, Dunai, Telek (Kökény 46.), Torbavecz, Kis, Csorba, Dos Reis T. Carlos
Vezetőedző: Kurucsai Milán
Fülöpszállási SE: Deák (Jóni 81.) – Pataki, File, Berkó, Kesik (Csernák 53.), Pusztai (Szigeti 78.), Nagy, Horváth, Gyenes (Polyák 66.), Csordás, Molnár (Szegedi 46.)
Vezetőedző: -
gsz: Telek (4.), Csorba (12., 38.), Dos Reis T. Carlos (70.), illetve Csordás (30.), Molnár (41.), Csernák (69.), Szigeti (87.)
sárga lap: Torbavecz (39.), illetve File (37.), Szegedi (86.), Polyák (78.)

 

A csapat a következő mérkőzését október 16-án (vasárnap) 15:00 órai kezdéssel a Solti FC vendégeként játssza.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…